PERSONVERN OG INFORMASJONSKAPSLER

Personvern på aprila.no

Aprila Bank er forpliktet til å behandle personopplysninger på en forsvarlig måte. Personopplysninger er alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Her kan du lese om hvordan vi samler inn, benytter og beskytter informasjon om brukere av aprila.no

Enhver som ber om det, skal få vite hva slags behandling av personopplysninger som utføres. Den som ber om innsyn har rett til å få vite hvilke opplysninger som lagres og sikkerhetstiltakene som er implementert for å beskytte opplysningene - så langt innsyn i dette ikke svekker sikkerheten.

Om Aprila Bank

Langler AS er et prosjektselskap som den 27.10.2017 mottok betinget bankkonsesjon fra Finanstilsynet. Når alle konsesjonsforpliktelser er oppfylt omdannes Langler AS til Aprila Bank ASA.

Ansvar

Aprila Bank er behandlingsansvarlig for personopplysninger på nettstedet. Spørsmål om personvern rettes til selskapets personvernombud på e-post: personvern@aprila.no.

Formål

Brukere av aprila.no kan melde seg på nyhetsbrev som sendes ut per e-post. Dette skal holde brukere oppdatert om bankens produkter og tjenester. Utsendelse forutsetter registrering av brukerens e-postadresse. Adressen blir kun benyttet til utsendelse av nyhetsbrev og informasjonen lagres hos Google og Intercom. Det er frivillig å motta nyhetsbrevet og dersom brukeren ønsker å avslutte abonnementet, blir adressen slettet.

Bruk av informasjonskapsler

Det benyttes ulike informasjonskapsler («cookies») for å analysere bruksmønsteret på aprila.no, og for å tilby tilpasset innhold, også på eksterne nettsteder.

Informasjonskapsler er små tekstfiler - eller binære data - som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin. Disse informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger - men kan benyttes for å identifisere og kommunisere med deg som bruker på tvers av kanaler. Brukeren kan hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren.

Samtykke

Ved å besøke vår nettsteder samtykkes det til at vi benytter informasjonskapsler, slik at vi kan gi en bedre brukeropplevelse.

Opplysningene behandles, i tillegg til selskapet, av leverandørene som benyttes til vedlikehold og utvikling av nettstedet, samt leverandørene av analyseverktøyene.

Analyseverktøy og tredjepartsløsninger:

  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Facebook Pixel
  • Mouseflow
  • Intercom

Lagring av informasjonskapsler

Informasjonskapsler som lagres på brukerens maskin er:

Google

BEHANDLES AV APRILA OG GOOGLE

Benyttes av Google Analytics for å registrere og analysere besøksstatistikk på aprila.no. Informasjonen som lagres er ikke identifiserbare personopplysninger, men aggregert statistikk. Informasjonen vil også benyttes på et aggegert nivå for å utføre demografiske kartlegginger som kan indikere alder, kjønn eller interessekategorier. Benyttes også av Google Adwords for å avdekke besøk til våre nettsider, og for å kunne plassere målrettet markedsføring.

 

Data til Google Analytics og Google AdWords lagres på egne servere hos Google og er underlagt Googles regler for personvern. Det er frivillig å dele informasjon med Google Analytics og Google Adwords. Det er mulig å melde seg av målingene vi utfører her og annonseinnstillingene samt dine demografiske innstillinger kan du justere her

Facebook Pixel

BEHANDLES AV APRILA OG FACEBOOK

Benyttes av Aprila for å spore og forbedre markedsføringskampanjer på Facebook. Brukeren kan justere personlige innstillinger på Facebook.

Mouseflow

BEHANDLES AV APRILA OG MOUSEFLOW

Benyttes av Aprila for å analysere bruksmønster på aprila.no.

Intercom

BEHANDLES AV APRILA OG INTERCOM

Benyttes av Aprila for å kommunisere med våre besøkende i form av chat, samt for å ivareta informasjon om en besøkende på tvers av besøk.

Lagring og bruk av IP-adresser

BEHANDLES AV APRILA, VÅRE DRIFTSPARTNERE OG GOOGLE

IP-adresser lagres for å ivareta sikkerhet og sporbarhet i trafikken som rettes mot våre løsninger. IP-adressene knyttes ikke aktivt opp mot andre data, men vil kunne knyttes opp mot øvrig aktivitet i våre løsninger som kommer fra samme IP-adresse. På den måten kan det avdekkes at en gitt IP-adresse har samtykket til og sendt inn en gitt e-post. Informasjonen lagres i systemlogger hos våre driftspartnere. Det er kun våre driftspartnere og vi som har tilgang til disse loggene.

Bruk av Google Analytics

Vi har valgt å fjerne de siste sifrene fra brukernes IP-adresse før informasjonen lagres av Google Analytics. Dette er gjort for å styrke personvernet. Konsekvensen er at analyseverktøyet kan anslå brukerens geografiske plassering, men adressen kan ikke benyttes for å identifisere brukerens identitet.

Vi lanserer med spennende nye tjenester i 2018

Hold meg oppdatert:

Jeg aksepterer at min e-postadresse kan benyttes for å motta produktrelaterte oppdateringer fra Aprila.