Søk nå

Fakturasalg til privatpersoner frigjør tid til verdiskaping

Aprila nå lanserer fakturasalg til privatpersoner, en løsning som sikrer at bedrifter får betalinger i tide. Les hvordan Sikt Bolig AS bruker løsningen.

Sikt bolig 3.jpg

Sikt Bolig er et lite gründereventyr fra Tromsø, som så dagens lys i 2014. Gründerne Arthur Arnesen og Øyvind Opshaug har sine bakgrunner fra foto og film. De hadde også en stor interesse for bolig og eiendom og så på måter å kombinere jobb med interesse.

De fikk ideen til å streame visninger live og presenterte dette for Eiendomsmegler 1 i Tromsø. De tente på ideen om streaming, men ønsket å legge opp videoen på Finn.no. Meglerne fikk kjemperespons fra markedet, og så var eventyret i gang.

I dag er Sikt Bolig et av Norges ledende selskaper på videovisninger og jobber i hele Nord-Norge og Trondheim. De samarbeider med rundt 300 meglere, 25 fotografer og har nå ca 4000 videovisninger i året. De har blitt kundenes forlengede arm, og når ut til boligkjøpere på en helt annen måte enn tidligere. Kvalitet og kundeservice er i fokus, og de jobber mye med å skaffe dyktige fotografer som håndterer kundene profesjonelt.

For det første gjør løsningen at vi er sikre på å få betalt i tide. Men det viktigste for oss er frigjøring av tid.

Arthur Arnesen, gründer av Sikt Bolig AS.

Fakturasalg til privatpersoner i regnskapssystemet

For å ha muligheten til å skalere virksomheten er de avhengige av å ha gode systemer på plass. Sikt Bolig har brukt Tripletex som regnskapssystem siden starten. Aprila Bank ligger helintegrert i Tripletex, og tilbyr fakturasalg og kassekreditt direkte i systemet. Det var gjennom dette systemet Sikt Bolig kom i kontakt med oss i Aprila.

Vi lanserer nå muligheten til å selge fakturaer til privatpersoner, hvor Sikt Bolig har vært med som pilotkunde.

Det er en kjempenyhet at Aprila nå lanserer fakturasalg til privatpersoner, sier Arthur Arnesen. For det første gjør løsningen at vi er sikre på å få betalt i tide. Men det viktigste for oss er frigjøring av tid. Vi sender veldig mange fakturaer til privatpersoner, og med fakturasalg fra Aprila sikrer vi en veldig profesjonell betalingsoppfølging. Fakturering til personer i flytteprosess kan være utfordrende, og er det kunder som ikke betaler blir de fulgt opp på en hyggelig måte fra Aprila. Arthur har også et ønske om at Aprila tilbyr betalingsutsettelse til kundene, noe vi har notert oss.

Lys fremtid

Mange bedrifter er sterkt preget av coronasituasjonen. Sikt Bolig hadde solid vekst før corona, men situasjonen har ført til at boligvisualisering online har blitt enda mer aktuelt.

2020 ligger an til nok et rekordår, og vi fortsetter å videreutvikle våre produkter og videreutvikle selskapet. Vi skal utvide bedriften til flere byer og med Aprila på laget blir dette en del enklere. Vi synes det er fantastisk å bidra til å skape arbeidsplasser, sier Arthur.

Les mer om Sikt Bolig på www.siktbolig.no.

Vi skal utvide bedriften til flere byer og med Aprila på laget blir dette en del enklere.

Arthur Arnesen, gründer av Sikt Bolig AS.