Søk nå

Slik forteller du kundene om nye åpningstider

Vi nærmer vi oss en periode hvor det for mange er naturlig å holde åpent litt lenger, nemlig jul. Så hvordan kan du best få ut ordet om at du har endret åpningstid?

_DSC3551-square.jpg

Corona-situasjonen gjør at vi må tilpasse oss. Mange må endre arbeidsmetoder og rutiner som ellers har vært en selvfølge. Nå nærmer vi oss i tillegg en periode hvor det for mange er naturlig å holde åpent litt lenger, nemlig jul. Så hvordan kan du best få ut ordet om at du har endret åpningstid?

 

Effektiv kommunikasjon av åpningstider

Det finnes to veldig enkle og raske måter du kan endre åpningstiden din på. Det tar ikke lang tid, men er likevel en veldig effektiv kanal som treffer mange potensielle kunder.

Google Min bedrift

Google Min bedrift er en gratis oppføring som kommer automatisk frem på Googles søkeside og Googles kart når noen søker etter navnet på din bedrift. Oppføringen kan også bli synlig når potensielle kunder er i geografisk nærhet og søker etter relevante produkter og tjenester.

Denne forretningsoppføringen er gull verdt for å få inn nye kunder.

Her får de vite hva du tilbyr og hvordan de kan finne deg. For å få mest mulig kontroll over hvordan din bedrift presenteres på nett bør du aller først ta eierskap til bedriftsoppføringen.

Slik gjør du krav på din bedriftsoppføring

Mange bedrifter opererer med avvikende åpningstider nå – enten som en følge av korona-pandemien, eller på grunn av jul. Heldigvis kan dette enkelt legges inn i Google My Business, og dermed bli synlig for alle som bruker Google for å finne deg.

Slik gjør du det

 1. Logg inn på Google My Business

 2. Klikk på Informasjon -> Spesielle åpningstider

 3. Klikk på Bekreft åpningstidene ved siden av en forestående ferie- eller helligdag. Du kan også legge til andre datoer ved å klikke på Legg inn en ny dato.

 4. Oppgi klokkeslettet bedriften åpner og stenger denne dagen

 5. Når du har lagt inn alle de spesielle åpningstidene klikker du på Bruk

Facebook

Også Facebook gir deg muligheten til å oppdatere siden din med endringer, midlertidig stengning og eventuelle alternative tjenester.

Slik gjør du det

 1. Logg inn på Facebook

 2. Klikk på Rediger sideinformasjon til venstre på siden

 3. Bla ned til Åpningstider og velg Åpent på bestemte tidspunkt

 4. Trykk på Tid for å tilpasse åpningstidene dine. Merk av i boksen ved siden av de dagene bedriften din er åpen

 5. Trykk på åpningstidene for å redigere dem. Trykk på + for å legge til flere åpningstider

 6. Klikk på Lagre endringer

Les mer om bedriftssider på Facebook

window.hsConversationsSettings = { loadImmediately: true, // Allows you to manually load the widget using .load() }; function openChat() { //window.HubSpotConversations.widget.load({ widgetOpen: true }); window.HubSpotConversations.widget.load(); window.HubSpotConversations.widget.open(); } function closeChat() { }