Søk nå
 sponsor   nyheter 

Aprila Bank blir sponsor for Sondre Haga!

Sondre Haga er en ung utøver som virkelig har slått igjennom i 2022. Han er tidligere Norgesmester, Nordisk mester og Europamester i Trial. I 2022 kronet han året med å bli verdensmester i Trial2. En enorm prestasjon som mangler sidestykke i norsk motorsykkelsport!

Vi i Aprila Bank er utrolig stolte av å ha innledet samarbeidet med Sondre "Gekko" Haga og fra 2023 vil banken bli norsk hovedsponsor.

Sporten trial er en svært teknisk krevende motorsykkelsport hvor målet er å forsere tekniske hindre uten å sette foten i bakken. Trial setter enorme krav til fysikk, balanse og kroppskontroll og det konkurreres både utendørs og innendørs. Sondre vil delta i mellom 40 og 50 konkurranser i 2023.

Sondre GGhoodie

I 2023 vil Sondre være fabrikkfører for GASGAS Factory Trial Team. Dette innebærer full satsning som toppidrettsutøver med et profesjonelt støtteapparat rundt seg. I 2023 skal han konkurrere i Trial2 VM, X-trial VM som 1 av 9 utøvere i verden, Spansk mesterskap og det han rekker av NM og Nordisk mesterskap.

Da vi i Aprila Bank vurderte vårt første sponsorobjekt traff Sondre på alle kriteriene vi hadde definert. Han er en bunnseriøs utøver som er gjennomført profesjonell. Han jobber langsiktig og strukturert for å lykkes og er en utrolig sympatisk og inkluderende person. Det at han ble kåret til Årets Forbilde på Motorsportkonferansen i 2022 sier alt om Sondre som person. Videre vant han Årets navn, Årets Motorsykkelutøver og årets Motorsportutøver. Sondre er rett og slett en person vi ønsker å identifisere oss med.

Vi i Aprila Bank gleder oss til å følge Sondre i 2023 og ønsker ham lykke til!

window.hsConversationsSettings = { loadImmediately: true, // Allows you to manually load the widget using .load() }; function openChat() { //window.HubSpotConversations.widget.load({ widgetOpen: true }); window.HubSpotConversations.widget.load(); window.HubSpotConversations.widget.open(); } function closeChat() { }