Søk nå

Dinholdning AS girer opp virksomheten med Aprila på laget.

Dinholdning.no ble startet i 2020 da Nikola Letic innså hvor stort problem dårlig kroppsholdning var. Holdningsvesten har blitt en stor suksess, og med kassekreditt fra Aprila Bank girer de opp selskapet og utvider sortimentet.

Dinholdning.no ble startet i 2020 da Nikola Letic innså hvor stort problem dårlig kroppsholdning var. Etter flere undersøkelser fant de ut av hvor store de negative konsekvensene kan være, samt fordelene ved en å ha en god holdning. De bestemte seg for å gjøre noe med saken, da hjelpemidlene for bedre holdning de så på markedet ikke var helt optimale.

De begynte med å selge Holdningsvesten, og deretter bestselgeren Holdningsvesten 2.0. Holdningsvestene hjalp folk med å opprettholde en god kroppsholdning på en enkel måte og ble godt mottatt. Etter suksessen med holdningsvestene, fikk de tilbakemelding om at flere slet med en rekke andre problemer som rygg og nakkesmerter – derfor ble sortimentet utvidet.

"Det er fint at vi kunne hjelpe med bedre kroppsholdning, men vi ønsket ikke å stoppe der. Derfor begynte vi i 2021 å utvide produktsortimentet for å takle problemer som rygg og nakkesmerter med våre bestselgere etter Holdningsvesten 2.0, Nakkekøyen og Dekompresjonsbeltet." - sier daglig leder Nikola.

Deretter har selskapet utviklet seg i stor fart. Dinholdning.no har fulgt med på kundenes behov og forsøkt å finne løsninger som kan hjelpe. Slagordet deres har derfor utviklet seg til å bli: “Løsninger for en smertefri og komfortabel hverdag”.

De ønsker å gjøre det lett for kundene sine å finne enkle løsninger på problemer som ryggsmerter, fotsmerter, nakkesmerter eller hva enn det skulle være. Dette er også en av grunnene til at de har valgt netthandel som hovedkanal. Netthandel gjør det mulig for kunder i hele Norge å handle uten å forlate huset sitt, i tillegg til at de kan utvide produktsortimentet med mer enn det som hadde vært mulig i en fysisk butikk.

Det er akkurat i forbindelse med økt satsning og utvidelse av sortimentet at Aprila Bank har vært til stor nytte for DinHoldning. Å utvikle produktsortiment kan være en utfordring for en bedrift som ikke har investorer som kan bidra med kapital, men som har finansiert alt med oppbygget egenkapital. Dette er et vanlig problem innen netthandel, da kontantstrømmen kan bli vanskelig å håndtere da du vil kjøpe produkt du ikke får betalt for før mange måneder senere. Aprilas enkle og gode kassekreditt har derfor gjort det mulig for DinHoldning å kjøpe inn nytt og større varelager, uten at dette påvirker driften. Dette frir opp kapital til nye investeringer og sørger for en mest mulig effektiv drift.

"Vi ønsker å vokse så fort og stort som mulig for å hjelpe flest mulig folk, og vi tviler sterkt på at dette hadde vært mulig uten Aprila." avslutter Nikola.

Aprila Bank heier på gründere!

window.hsConversationsSettings = { loadImmediately: true, // Allows you to manually load the widget using .load() }; function openChat() { //window.HubSpotConversations.widget.load({ widgetOpen: true }); window.HubSpotConversations.widget.load(); window.HubSpotConversations.widget.open(); } function closeChat() { }