Søk nå
 kassekreditt   kundecase   finansiering 

Gro Frisør

Gro Frisør har klippet og stylet kunder i alle år, og det var topp stemning. Så kom COVID-19, med nedstenging av salongen og bortfall av inntekter. En kassekreditt fra Aprila Bank ble løsningen som sikret at Gro Frisør fikk verktøyet hun trengte for å håndtere situasjonen, og holde bedriften i live.

Gro Frisør AS har drevet som frisør i over 38 år(!), og omtales som en av Oslos hyggeligste frisører. Superhyggelig og flink, og ifølge kundene gjør servicen og den hyggelige stemningen hvert besøk til en opptur.

Det har rullet og gått veldig bra i alle år, helt til COVID-19 kom. Da var det som å løpe inn i veggen med full fart, sier Gro. En kassekreditt fra Aprila Bank ble løsningen som sikret at Gro Frisør fikk verktøyet hun trengte for å håndtere økonomien under nedstengning. Nå som samfunnet har åpnet opp igjen og kundene er tilbake - kan Gro Frisør forhåpentligvis fortsette i mange år til.

Som Gro sier: Det går bra til slutt!

Slike historier er det vi i Aprila Bank er til for - vi heier på deg Gro!

window.hsConversationsSettings = { loadImmediately: true, // Allows you to manually load the widget using .load() }; function openChat() { //window.HubSpotConversations.widget.load({ widgetOpen: true }); window.HubSpotConversations.widget.load(); window.HubSpotConversations.widget.open(); } function closeChat() { }