Søk nå

Gründereventyr på vestlandet

Vivvoe er et nytt norsk gründereventyr som startet opp i mai 2020. Vivvoe har på kort tid blitt en av de største tilbyderne på blålysbriller i Norge. Med kassekreditt fra Aprila Bank på laget er de rigget for videre vekst.

Gründereventyret Vivvoe AS

Vivvoe er et nytt norsk gründereventyr som startet opp i mai 2020. Historien startet da gründer og daglig leder Henrik Syvaldsen og kollega Morten Gilje lurte på hvorfor så mange rundt dem virket utslitt og trøtte. Selv merket de at søvn var et problem.

Etter en del utforskning rundt søvn og trøtthet, fant de ut at det hadde en direkte tilknytning til den økende bruken av skjermtid som oppstod i samfunnet. Blålyset som kommer fra skjermene har en negativ effekt på øynene, men enda mer fascinerende: melatoninproduksjon. Les mer om blålys og dens effekt her.

Henrik og Morten ønsket å gjøre noe med dette, og fikk dermed ideen om å starte egen bedrift som er spesialisert på å selge blålysbriller. Blålysblokkerende briller har filter i linsene som blokkerer eller absorberer penetrering av blått lys og i noen tilfeller UV-lys. Om du tar i bruk disse brillene når du ser på en skjerm, spesielt etter mørkets frembrudd, kan de bidra til å redusere eksponeringen for blå lysbølger, som hjelper med bedre søvnkvalitet.

Fikk tilbud på kassekreditt og finansiering

Da selskapet var helt i oppstarten hadde de behov for arbeidskapital for å gjennomføre sine første markedsføringskampanjer. De søkte kassekreditt hos Aprila Bank, og fikk etablert en ramme som hjalp dem i gang.

I dag er Vivvoe én av de største tilbyderne på blålysbriller i Norge, og kan vise til solid vekst. På bakgrunn av den solide veksten har de også nylig fått økt rammen på kassekreditt betydelig, slik at de kan skalere opp markedsføringen og realisere sine vekstplaner.

«Prosessen med å få kassekreditt var utrolig rask og smertefri. Aprila turte å satse på oss når ingen andre banker ville. Det at de økte kassekreditten etter 6 mnd. viser at de ønsker å vokse sammen med oss»

Henrik Syvaldsen, Daglig leder.

Vivvoe passerte 10.000 kunder i 2021, og er rigget for videre vekst i 2022 med Aprila Bank på laget. Siden du nå har blitt litt bedre kjent med Vivvoe og Aprila, og tatt deg tid til å lese dette innlegget, ønsker vi å gi deg en liten godbit. Bruk koden “BEDRESØVN100” for 100kr av dine egne blålysbriller på www.vivvoe.no

Aprila Bank brenner for å hjelpe norske bedrifter!

window.hsConversationsSettings = { loadImmediately: true, // Allows you to manually load the widget using .load() }; function openChat() { //window.HubSpotConversations.widget.load({ widgetOpen: true }); window.HubSpotConversations.widget.load(); window.HubSpotConversations.widget.open(); } function closeChat() { }