Søk nå
 kassekreditt   finansiering   kundecase 

Kassekreditt ble løsningen

For mange bedrifter er den største utfordringen å kunne fakturere, få penger inn raskt nok og ha tilgang til en buffer med penger for å håndtere svingninger i økonomien. For Fotograf Magik ble kassekreditt løsningen.

Fotograf Magik fikk tilbud på Kassekreditt og bedriftslån fra Aprila Bank.

Fotograf Magik er fulltidsfotograf og jobber mye med reklame, bolig og alt som hører med dette. Som mange andre bedrifter - store som små, og særlig de som er i oppstarten kjenner han godt til en av de største utfordringene med å drive en bedrift: Å fakturere, for så å få penger inn raskt nok og ha tilgang til en buffer med penger for å håndtere svingninger i økonomien.

Ofte kommer jo kostnadene før du har fått pengene inn på konto. Da er det veldig fint å ha et verktøy slik som kassekreditt for å håndtere svingningene i økonomien.

Oppstarten er vanskelig

Siden oppstarten i 2009 til nå har Maciej Krzysztof utført tusenvis av portretter og arbeidet for kunder som spenner seg fra små og store bedrifter i Norge så vel som store internasjonel kunder. I kundelisten til Fotograf Magik finner du alt fra kjente merkevarer slik som DeLoitte, Krogsveen, Handelsbanken og Wurth til Meny Sandefjord, Findings Festivalen, Slottsfjell festivalen og Nissan for å nevne noen.

Selv om kundelisten er stor nå, var det som for mange andre som ønsker å starte en bedrift - ganske utfordrende i oppstarten. Det var vanskelig å komme seg ordentlig i gang med økonomien og finansiering av bedriften kan være utfordrende.

Det gikk i "brød og vann" i tre-fire år - og Fotograf Magik sjekket flere alternativer og banker for å se om det fantes noen som var interessert i å hjelpe til med å sikre økonomien til bedriften. Men det var ikke mange banker som var villig til å binde seg til en liten bedrift i oppstarten.

Fikk tilbud på kassekreditt og finansiering

Selv om ikke andre banker ville binde seg til en liten bedrift som Fotograf Magik og tilby kassekreditt, bedriftslån eller annen type finansiering uten å stille urimelige eller vanskelige krav - fant han til slutt Aprila Bank.

Med finansiering og kassekreditt fra Aprila Bank kan han nå konsentrere seg om det han liker best - som er å fotografer og ikke minst, ha tid til å videreutvikle bedriften sin.

Finansiering gjør ting lettere for ham, og det hjelper ham med å holde kontroll på økonomien i bedriften sin og er forberedt i tilfellet det skulle dukke opp uforutsette kostnader eller ved større mengder utestående beløp, manglende eller sen betaling fra kunder.

At Aprila er lette å få tak i og lette å snakke med og tilbyr gode finansieringsløsninger til bedrifter gjør at han tenker at en liten bank og han som en liten bedrift går hånd i hånd!

<div style="text-align:center"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAprilaBank%2Fvideos%2F485739339827028%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe></div>

window.hsConversationsSettings = { loadImmediately: true, // Allows you to manually load the widget using .load() }; function openChat() { //window.HubSpotConversations.widget.load({ widgetOpen: true }); window.HubSpotConversations.widget.load(); window.HubSpotConversations.widget.open(); } function closeChat() { }