Søk nå

Vinn videoproduksjon til din bedrift!

Sammen med produksjonsselskapet Bonobos lanserer vi nå et samarbeid hvor vi sammen dekker kostnadene for produksjon av film for bedriften din! Videoen kan du bruke akkurat slik du vil på nett, sosiale medier eller andre kanaler. Verdien på premien er hele kr. 30 000 per video! Les mer for å se hvordan din bedrift kan være med og vinne videoproduksjon!

Produksjonsselskapet Bonobos og Aprila gir din bedrift mulighet til å vinne videoproduksjon til en verdi av

kr. 30 000! Videoen kan du bruke slik du vil på

nett, sosiale medier eller andre kanaler.

Trykk her for å melde din bedrift med i konkurransen.

Foto: Bonobos, f.v. Joanna Sjönvall, Israr Khan, Martine Kolstad.

Har du lyst til å få produsert en video av bedriften din, dine ansatte og produktene eller tjenestene dere selger, men vet ikke helt hvordan dere skal gå frem, tenkt at dette er noe dere ikke har råd til eller ikke hatt tid til å sette dere inn i hva som skal til for å få en video produsert? Nå kan du få sponset hjelpen du trenger og produksjonen!

Video er ekstremt effektivt og den absolutt beste måten å markedsføre et produkt på sosiale medier. Det er mye lettere å skape interesse og engasjement med video, sammenlignet med annet – og du trenger ikke være en stor bedrift med et enormt markedsbudsjett for å ta det i bruk. Videoproduksjon kan tilpasses behov, så alle kan få video til å fungere, selv med et mindre budsjett. Sammen med Aprila Bank vil vi nå prøve å vise at det ikke trenger å være så vanskelig, sier Joanna Jensen Sjönvall (Bonobos).

Sammen med produksjonsselskapet Bonobos lanserer Aprila Bank et samarbeid hvor vi sponser produksjon av film for bedriften din! Videoen kan du bruke akkurat slik du vil på nett, sosiale medier eller andre kanaler. Verdien på produksjonen er kr. 30 000 per video!

Det å hjelpe småbedrifter med å lykkes er vår raison d’etre. Vanligvis tilbyr vi jo fleksible lån og kassekreditter til bedrifter, uten at du som bedrift må pantstille bolig, ta langsiktige valg eller forholde deg til uoversiktlige priser. Det å nå hjelpe bedrifter med markedsføring, produksjon av video og bygge kjennskap til sin merkevare er jo et veldig fint tillegg - Sier Israr Khan, produkt og teknologisjef i Aprila Bank

Alt du trenger å gjøre for å få muligheten til å vinne produksjon av video er å gå inn på Facebook, gjerne like Aprila og Bonobos og deretter tagget eller skrive navnet på bedriften i kommentarfeltet. Vi trekker første vinner i starten av Januar.

Besøk https://fb.watch/9FW6W2LErh/ og skriv navnet på bedriften din i kommentarfeltet!

Forenklede vilkår

Videoen vil ha en lengde på inntil 1 minutt. En bedrift kan kun vinne en videoproduksjon. Reise innenfor Oslo/Viken er inkludert. Evt. reise utover Oslo/Viken faktureres i tillegg. Den samlede verdien av produksjonen av en video er kr. 30 000. Aprila og Bonobos står fritt til å velge vinner blant de som legger igjen navn på bedriften sin i kommentarfeltet på posten tilknyttet konkurransen. For fullstendige vilkår, vennligst ta kontakt med israr@aprila.no

window.hsConversationsSettings = { loadImmediately: true, // Allows you to manually load the widget using .load() }; function openChat() { //window.HubSpotConversations.widget.load({ widgetOpen: true }); window.HubSpotConversations.widget.load(); window.HubSpotConversations.widget.open(); } function closeChat() { }