Hopp til innholdet

Personlig- sparing

Til dagene som kommer.

Trygt og sikkert

Sparekonto er for deg som ønsker en trygg plassering for pengene dine. Ingen risiko og ingen bekymringer. Du hjelper bedrifter å realisere sine ambisjoner, enten det er å vokse, investere i prosjekter, eller sørge for at driften går rundt. Innskudd opptil 2 millioner er sikret av innskuddsgaranti-ordningen. Du kan lese mer om ordningen på nettsidene til Bankenes sikringsfond.
  • Spar opptil 2 millioner kroner
  • Renter beregnes hver måned
  • Ubegrenset antall uttak
  • Ingen avgifter eller gebyrer
  • Ingen bindingstid
  • 1,20% nominell rente/1,21% effektiv rente

Banker har en øvre grense på hvor mye innskuddsmidler de kan ta imot til enhver tid. Vi har nådd vår nåværende grense og tar derfor ikke imot nye innskuddskunder inntil videre. Dette påvirker ikke eksisterende kunder, som kan fortsette sparingen på aprila.no

Hvordan fungerer sparekonto?

I. Du må være minst 18 år, ha norsk identitetsnummer, ha folkeregistrert adresse i Norge og ha en norsk bankkonto.

II. For å åpne konto bruker du bankID/BankID mobil.

III. Du setter inn penger ved å overføre penger fra banken din til den nye sparekontoen. Du må bruke vårt felles kontonummer 1506 05 88306 og ditt personlige KID-nummer. Dette finner du på innlogget side under Sparekonto eller i e-post som du mottar etter å ha åpnet konto.

Du kan sammenligne våre priser og betingelser på Finansportalen.

Aprila Bank er medlem av Bankenes sikringsfond.

Lurer du på noe?

Besøk vårt hjelpesenter

Følg oss på veien videre

Vi leter alltid etter nye måter vi kan hjelpe deg og bedriften din på. Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å holde deg oppdatert på nye produkter og tips som er relevante for deg.

Følg oss i hverdagen på Facebook, LinkedIn og Youtube