Søk nå
 Kassekreditt   Finansiering   Lån   Likviditet   Covid19 

Fram Education Norge - fikk forutsigbarhet med kassekreditt

Da Covid-19 inntraff, mistet de 80% av de potensielle studentene som skulle ut for å reise. Se hvordan FRAM Education Norge fikk en fleksibilitet og forutsigbarhet i driften sin.

FRAM Education Norge jobber med å tilby studenter som går 2. klasse på videregående utvekslingsstudier i utlandet. De ønsker å være en mindre og mer personlig organisasjon som kjenner igjen foreldrene og studentene når de ringer eller møter dem.

Å jobbe i en bransje hvor mange faktorer spiller inn, slik som økte flybillettpriser, endrede valutakurser og utsikter i verdensøkonomien, påvirker det både prisene, utgiftene og inntektene deres.

Da Covid-19 inntraff, mistet de 80% de potensielle studentene som skulle ut for å reise. Med støtte fra Aprila fikk FRAM Education Norge en fleksibilitet og forutsigbarhet i driften sin.

Lån til bedrift?

Å få lån fra banker som bedrift er ikke alltid enkelt, og det kan i tillegg være utfordrende å vite hva det koster og hvilke forpliktelser du eller din bedrift må akseptere.

Med Aprila Kassekreditt får bedrifter en enkel tilgang til penger når de trenger det, og gir bedriften fleksibiliteten og pengene til å løse kortsiktige utfordringer, men også gripe nye forretningsmuligheter.

Du kan også lese mer om hvordan kassekreditt ble løsningen for Fotograf Magic, som ofte får kostnadene før inntektene kommer inn på konto. Da er det veldig fint å ha et verktøy slik som kassekreditt for å håndtere svingningene i økonomien.

window.hsConversationsSettings = { loadImmediately: true, // Allows you to manually load the widget using .load() }; function openChat() { //window.HubSpotConversations.widget.load({ widgetOpen: true }); window.HubSpotConversations.widget.load(); window.HubSpotConversations.widget.open(); } function closeChat() { }