Søk nå

Mixto sikrer fleksibilitet med kassekreditt fra Aprila Bank

Mixto bruker kassekreditten fra Aprila Bank for å sikre fleksibilitet og investeringsmuligheter. Samarbeidet vi har med dem gir dem friheten til å fortsette å spre matglede i Norge. Se kundevideo under.

Mixto er den offisielle distributøren av Thermomix siden 2017 og deres visjon er å inspirere nordmenn til å lage ren og naturlig mat. Thermomix er en unik kjøkkenmaskin som gjør matlagingen raskere og enklere. Du får tilgang til over 70.000 digitale oppskrifter og den har et imponerende utvalg av funksjoner som vekt, røring under oppvarming, elting, damping, sous-vide, fermentering og slow cooking. Det er omlag 8.000 nordmenn som har denne kjøkkenmaskinen, som til og med michelin stjerner og amatørkokker berømmer. Sjekk ut kundevideo under.

Mixto kundevideo

Mixto er i vekst og benytter kassekreditt fra Aprila Bank som et sikkerhetsnett til når behovet oppstår. « Vi samarbeider med Aprila Bank fordi det gir oss frihet i perioder når vi må investere, til at vi fortsatt kan drive med spennende og gøyale aktiviteter for å spre matglede», sier daglig leder Eva. Med kassekreditt fra oss får du friheten du trenger for å kunne fokusere på det du har spesialisert deg på og det som gir deg glede.

Aprila Bank heier på gründere!

window.hsConversationsSettings = { loadImmediately: true, // Allows you to manually load the widget using .load() }; function openChat() { //window.HubSpotConversations.widget.load({ widgetOpen: true }); window.HubSpotConversations.widget.load(); window.HubSpotConversations.widget.open(); } function closeChat() { }