Søk nå

Østfold Elbil AS får starthjelp fra Aprila Bank

Østfold Elbil AS er et nystartet selskap som er dedikert til å levere elektriske biler til kunder i Østfold-regionen. Selskapet har som mål å bidra til å redusere karbonavtrykket i regionen ved å tilby bærekraftige transportalternativer. Imidlertid, som med mange nystartede selskaper, var en av de største utfordringene å sikre finansiering for å få virksomheten på beina. Se hvordan Aprila Bank hjelper Østfold Elbil med finansiering for å få fart på butikken.

Daglig leder Sasa Zivanovic har hatt en gründer i magen i mange år, og drevet med eiendom og bilsalg ved siden av fast jobb. I fjor høst tok han steget og etablerte Østfold Elbil AS, som er dedikert til å levere elektriske biler til kunder i Østfold-regionen. Selskapet har som mål å bidra til å redusere karbonavtrykket i regionen ved å tilby bærekraftige transportalternativer. Imidlertid, som med mange nystartede selskaper, var en av de største utfordringene å sikre finansiering for å få virksomheten på beina. Se hvordan kassekreditt fra Aprila Bank hjelper Østfold Elbil med finansiering for å få fart på butikken.

Østfold Elbil AS kundevideo

Kombinasjonen av kassekreditt fra Aprila Bank, egenkapital og annen ekstern finansiering ga tilstrekkelig kapital til å finansiere oppstarten av virksomheten slik at han virkelig kunne satse. Østfold Elbil har fått en flyvende start og svært god mottagelse i markedet, og har på kort tid blitt en betydelig aktør i elbilbransjen. 🚗👏

Hvis du har lyst til å snakke med Aprila Bank om finansiering er du velkommen til å kontakte oss på salg@aprila.no eller booke en telefonsamtale med denne linken.

Aprila Bank heier på gründere!

window.hsConversationsSettings = { loadImmediately: true, // Allows you to manually load the widget using .load() }; function openChat() { //window.HubSpotConversations.widget.load({ widgetOpen: true }); window.HubSpotConversations.widget.load(); window.HubSpotConversations.widget.open(); } function closeChat() { }