Søk nå

Sesongåpning for Sondre "Gekko" Haga!

Sondre "Gekko" Haga hadde sitt virkelige gjennombrudd i 2022, hvor han blant annet kronet året med å bli verdensmester i Trial2. Denne helgen braker 2023 sesongen løs med årets første løp i Sheffield. I tillegg er Sondre nominert til årets gjennombrudd på idrettsgallaen!

Sesongåpning 2023

Den nybakte verdensmesteren Sondre "Gekko" Haga fra Riska i Sandnes signerte for GASGAS Factory Team for 2023 og 2024 sesongen. Nå til helgen er det sesongstart med DL 12 Indoor Trial, som arrangeres for første gang i Sheffield i England. Her skal Sondre konkurrere mot 7 av verdens beste førere, blant annet regjerende verdensmester Toni Bou (34 VM titler) og Adam Raga (4 VM titler). Bare det å få delta her er en enorm prestasjon!

Dette blir Sondres første konkurranse med ny sykkel og nytt team. Sondre forteller at det har tatt litt tid å bli vant med den nye sykkelen, men nå har han fått godfølelsen. Nå gleder han seg virkelig til å komme i gang med sesongen!

Sonde på gasgas2

Sondre nominert til årets gjennombrudd på idrettsgallaen!

«Gekko» vant hele 4 priser på motorsportgallaen før nyttår. Nå er han i tillegg nominert til årets gjennombrudd på idrettsgallaen som arrangeres på Hamar lørdag 7. januar! Arrangementet sendes live på NRK1 på lørdag kl 1950.

«Jeg er kjempestolt over å bli nominert. Det er veldig mange gode idrettsutøvere i Norge og ikke lett å bli synlig blant alle disse. Bare det å bli nominert er en liten seier. Jeg har jobbet ekstremt hardt og godt over mange år og da er det veldig hyggelig at det norske Idretts miljøet anerkjenner arbeidet og prestasjonene mine», sier Sondre «Gekko» Haga.

Aprila Bank er norsk hovedsponsor for Sondre Haga, og ønsker ham lykke til!

window.hsConversationsSettings = { loadImmediately: true, // Allows you to manually load the widget using .load() }; function openChat() { //window.HubSpotConversations.widget.load({ widgetOpen: true }); window.HubSpotConversations.widget.load(); window.HubSpotConversations.widget.open(); } function closeChat() { }