Søk nå

Sjekk vår sponsorvideo med Sondre "Gekko" Haga

Vi i Aprila Bank er utrolig stolte av å være norsk hovedsponsor for Sondre Haga! Da vi vurderte sponsorsamarbeid krysset Sondre av på alle boksene. Han er 100% profesjonell og vet virkelig verdien av å jobbe strukturert og langsiktig for å nå sine mål. Sjekk vår nye sponsorvideo🎉

Med hard målrettet jobbing over mange år har han klart det!🥇 Sondre er nå fabrikkfører for GASGAS, regjerende verdensmester i trial2 og kjører på det aller høyeste nivå i verden. I tillegg er han rett og slett en skikkelig ålreit fyr 😊 Sjekk den nye videoen vi har produsert sammen med Sondre.

Sondre Haga sponsorvideo

Det å være toppidrettsutøver er veldig sammenlignbart med å starte og utvikle en bedrift. Det krever planlegging, klare mål, struktur og vilje til å jobbe dedikert og hardt over lang tid. Vi i Aprila Bank heier på folk som tør å satse og går «all inn» for det de brenner for.

Hvis du har lyst til å snakke med oss om finansiering eller det å starte en bedrift er du velkommen til å kontakte oss på salg@aprila.no eller booke en telefonsamtale med denne linken.

window.hsConversationsSettings = { loadImmediately: true, // Allows you to manually load the widget using .load() }; function openChat() { //window.HubSpotConversations.widget.load({ widgetOpen: true }); window.HubSpotConversations.widget.load(); window.HubSpotConversations.widget.open(); } function closeChat() { }