Søk nå

Stråh AS satser for fullt med finansiering fra Aprila Bank

Hår kan være utrolig viktig for selvtilliten. Stråh AS leverer kvalitetsparykker som ser naturlige ut. Og som de sier «en god parykk skal ikke synes». Med Aprila Bank på laget har de fått muligheten til å utvide sitt tilbud med kurs og nettbutikk, og har store planer fremover. Sjekk vår kundevideo.

Hår kan være utrolig viktig for selvtilliten. Da Anette sin mor mistet håret på grunn av kreft, og hun så kvaliteten på parykkene man fikk, fikk hun en misjon om å levere noe som ser mye bedre ut. Dette er bakgrunnen for at hun og Afrora startet Stråh AS. De har mange års erfaring som frisører, og er lidenskapelig opptatt av å finne hårløsninger for alle. Det spiller ingen rolle om man lider av flekkvis hårtap, fullstendig tap av hår, skal på cellegift eller om man rett og slett har for mye hår. Stråh AS leverer kvalitetsparykker som ser naturlige ut. Og som de sier «en god parykk skal ikke synes». Med Aprila Bank på laget har de fått muligheten til å utvide sitt tilbud med kurs og nettbutikk, og har store planer fremover. Sjekk vår kundevideo.

Stråh video

"Det er viktig å ha en god plan når man skal starte et selskap", sier medgründer Afrora. "Hvis man legger ned et godt forarbeid blir det lettere å faktisk gjennomføre målene man har satt seg. Det er økonomisk krevende å starte en bedrift, og gode planer og rådgivere er alfa omega." Med kassekreditt fra Aprila Bank har de fått en fleksibel finansering som gir forutsigbarhet og mulighet til satse.

Aprila Bank heier på gründere!

window.hsConversationsSettings = { loadImmediately: true, // Allows you to manually load the widget using .load() }; function openChat() { //window.HubSpotConversations.widget.load({ widgetOpen: true }); window.HubSpotConversations.widget.load(); window.HubSpotConversations.widget.open(); } function closeChat() { }