Søk nå
 kundecase   finansiering   kassekreditt 

Leid AS – delingsøkonomi på sitt beste!

Møt Leid.no, en av Aprilas kunder som ønsker å bidra til å gjøre verden til et bedre sted. Leid tilbyr døgnåpne hentepunkter, hvor man bestiller verktøy på nett og henter og leverer når det passer. Når som helst på døgnet. Les hvordan Aprila hjelper med finansiering til dette spennende selskapet!

Bærekraftig startup med kassekreditt fra Aprila Bank

Har du noen gang tenkt på hvor mye verktøy som ligger ubrukt i de tusen hjem? Og har du noen gang ergret deg over at verktøyene du trenger til oppussingsprosjektet ditt koster mye? Det er selvfølgelig ikke bærekraftig at alle husholdninger skal ha alt av verktøy når det sjelden brukes. Da er det mye bedre å leie utstyret du trenger.

Leid bidrar til å skape en bedre verden ved at man leier verktøy i stedet for å kjøpe dem. De gir kundene det verktøyet de trenger når de trenger det. En fantastisk og bærekraftig forretningside! Med kassekreditt fra Aprila har Leid arbeidskapital til å finansiere vekst. Se gjerne vår kundevideo, og les mer på www.leid.no

Leid AS kundevideo

Lån til bedrift?

Å få lån fra banker som bedrift er ikke alltid enkelt, og det kan i tillegg være utfordrende å vite hva det koster og hvilke forpliktelser du eller din bedrift må akseptere.

Med Aprila Kassekreditt får bedrifter en enkel tilgang til penger når de trenger det, og gir bedriften fleksibiliteten og pengene til å løse kortsiktige utfordringer, men også gripe nye forretningsmuligheter.

Du kan også lese mer om hvordan kassekreditt ble løsningen for Fotograf Magic, som ofte får kostnadene før inntektene kommer inn på konto. Da er det veldig fint å ha et verktøy slik som kassekreditt for å håndtere svingningene i økonomien.

window.hsConversationsSettings = { loadImmediately: true, // Allows you to manually load the widget using .load() }; function openChat() { //window.HubSpotConversations.widget.load({ widgetOpen: true }); window.HubSpotConversations.widget.load(); window.HubSpotConversations.widget.open(); } function closeChat() { }